Kassa/Myyjä, Helsinki

Eezy Kauppa etsii keikkatyöntekijöitä pääkaupunkiseudun K-ruokakauppoihin.

MITÄ TEHTÄVÄÄN KUULUU?

Työtehtävät koostuvat kassa- ja myymälätyöskentelystä päivittäistavarakaupan yksiköissä. Näissä hommissa pääsee tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä ja -vuoroja.
Voit olla jo valmis osaaja tai innokas oppija. Työ Eezyllä on monipuolista ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen oheen tai muuhun elämäntilanteeseen. Töitä tehdään kaikkina myymälöiden aukioloaikoina, painottuen useasti kuitenkin ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Työt suoritetaan lähtökohtaisesti Eezy Kaupan listoilla.

MITÄ TARVITSET ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ?

K-kassa-, hyllytys-, Veikkaus-, Matkahuolto- ja Posti-osaaminen katsotaan eduksi, mutta kaikki koulutetaan sinulle tarvittaessa. Tärkeimpiä ominaisuuksia on tinkimätön asiakaspalveluasenne ja luotettavuus.

HAE TEHTÄVÄÄN NÄIN

Haethan tehtävään täyttämällä hakulomakkeen sähköisen järjestelmämme kautta viimeiseen hakupäivään mennessä. Huolellisesti täytetyn hakemuksen perusteella sinut kutsutaan työhaastatteluun. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää! Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta.

Mahdolliset tiedustelut paikkaan liittyen sähköpostitse alla olevaan osoitteeseen.
kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi

YLEISTÄ EEZYSTÄ Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Kassa/Myyjä
Sijainti 00100 Helsinki
Hakuaika 30.5.2022 – 26.6.2022
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika
Avoimia paikkoja 5

Uusimmat työpaikat