Kassa/myyjä, Jämsänkoski

KASSAMYYJÄKSI JOUSTAVAAN KEIKKATYÖHÖN?
Työpaikan sijainti: Jämsänkoski & Korpilahti + lähialueet

Mitä jos nappaisit itsellesi työn, jota voit tehdä joustavasti silloin kuin sinulle sopii? Työ Eezyllä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen oheen tai muuhun elämäntilanteeseen, joka vaatii työaikoja, jotka voit itse valita. Eezyn työ on kaupan alan keikkatyötä, mutta samalla mahdollinen ponnahduslauta kaupan alalle tai jopa vakituiseen työpaikkaan. Kun työskentelet Eezyn kautta, ansaitset kaupan alan TES:n mukaista palkkaa sekä ilta- ja viikonloppulisiä. Tuntipalkka pohjautuu sinun aikaisempaan työkokemukseen ja koulutukseen. Sinun aikatauluusi sopivien työvuorojen varaaminen sujuu kätevästi puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta.

ONKO SINUSTA HYVÄKSI KASSAMYYJÄKSI?
Päivittäistavarakauppa ja kassamyyjän rooli ovat meille kaikille tuttuja vähintään asiakkaan näkökulmasta. Kassamyyjä on usein ainoa kaupan henkilökuntaa edustava kontakti, joka asiakkaalla on. Hyvä kassamyyjä tekee vaikutuksen asiakkaaseen ja saa hänet valitsemaan juuri tuon kaupan yhä uudelleen. Hyvä kassamyyjä huomioi asiakasta aina hymyillen ja tervehtien. Hyvä kassamyyjä takaa sujuvan palvelukokemuksen rahastustilanteessa ja osallistuu tarvittaessa myös hyllytystyöhön ja muihin kaupan työtehtäviin. Hän on ystävällinen ja kohtelias kaikille asiakkaille, ja saa asiakkaan huononkin tuulen kääntymään myötätuuleksi. Hyvä kassamyyjä on myös tehokas ja nopea. Hän ei seisota asiakkaitaan jonossa. Kaikista ei ole erittäin hyviksi kassamyyjiksi, mutta onko sinusta?

MILLAISTA ON TYÖ KEIKKAILIJANA EEZYLLÄ?
Kun pääset töihin Eezylle, työllistyt meille vuokratyöntekijäksi. Me tarjoamme työtä aina, kun asiakkailla on tarvetta työntekijälle ja sinulla on vapaus valita omat työvuorosi sovelluksemme kautta. Voit siis työskennellä joustavasti juuri oman elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Vaikka työntekopaikkanasi ovatkin vaihtelevasti eri päivittäistavarakaupan toimipisteet ja erikoismyymälät, olemme tukenasi taustajoukoissa. Voit olla meihin aina yhteydessä sinua askarruttavissa työasioissa.

Edellytämme hakijalta:
Aiempaa osaamista rahankäsittelystä tai kassajärjestelmän käytöstä (erityisesti päivittäistavarakaupasta)
Aiempaa Veikkaus-osaamista
Vähintään 18-vuoden ikää

Lisäksi:
Kehität myöhempää työelämääsi varten tärkeitä vuorovaikutustaitoja ja kartutat kokemusta asiakaspalvelutyöstä.
Valitset aikatauluusi sopivat työvuorot Extranet mobiilisovelluksesta ja saat kattavan perehdytyspaketin.
Saat kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa 11,60-13,15 euroa per h, sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä.
Joka neljäs työntekijämme on päätynyt työskentelemään kaupan alalle vakituisesti. Se on paljon ottaen huomioon, miten moni tulee näihin töihin väliaikaisesti.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ? Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut
Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa.
Ammattinimike Kassa/myyjä
Sijainti 42300 Jämsänkoski
Hakuaika 6.2.2024 – 29.2.2024
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika 0-5 vuoro/vko
Avoimia paikkoja 2

Uusimmat työpaikat