Millainen rekrytointiprosessi Extraajilla on?

Millainen rekrytointiprosessi Extraajilla on? Kun olet tehnyt hakemispäätöksen, seuraavien kuuden askeleen kautta kulkee tiesi joustaviin keikkatyövuoroihin S- ja K-Ryhmien päivittäistavarakauppoihin.

  1. Hakulomakkeen täyttäminen. Vinkkejä hakulomakkeen täyttämiseen löydät tästä blogiartikkelista. Muistathan, että otamme vastaan vain sähköisen hakulomakkeen kautta lähetettyjä hakemuksia. Älä siis turhaan lähetä meille omaa hakemustasi ja CV:täsi sähköpostitse. Lähetä hakemus täällä.
  2. Haastattelukutsun saapuminen. Käsittelemme työhakemuksia joka päivä, joten sinunkin hakemuksesi otetaan käsittelyyn mahdollisimman pian. Olemme aina puhelimitse, tekstiviestitse tai sähköpostitse yhteydessä kaikkiin hakijoihin, jotka kutsumme haastatteluun. Parhaimmillaan saatamme olla sinuun yhteydessä jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä!
  3. Työhaastattelu. Haastattelun tarkoituksena on varmistaa vielä kasvotusten, että Extraajaksi ryhtyminen on sinulle mieluisa askel. Rekrytoijamme tai aluevastaavamme keskustelee kanssasi Extraajien toimistolla tai muussa molemmille sopivassa paikassa, kuten paikallisessa kahvilassa. Meidän tapaamistamme ei muuten kannata jännittää, meistä on mukava tavata sinut! Ole vain oma itsesi ja kerro itsestäsi sekä kiinnostuksestasi kaupan alaa kohtaan rohkeasti. Tutustu jo hieman etukäteen Minnaan, yhteen rekrytoijistamme.
  4. Palkkauspäätös. Teemme palkkauspäätöksen aina mahdollisimman nopeasti. Saatat kuulla palkkauspäätöksestä heti työhaastattelussa, mutta yleensä ilmoitamme sinulle tiedon valinnasta muutaman päivän kuluessa haastattelun jälkeen puhelimitse.
  5. Perehdytys Extraajan työhön. Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin. Jokainen uusi Extraaja aloittaa työssään sisäisen järjestelmämme, Extranetin ja sen sisällön opiskelulla. Mikä parasta – kaikki tapahtuu kotoa käsin silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

    Extranetistä löydät kaikki työhön tarvittavat yleiset toimintaohjeet, säännöt, asiakasketjujen perehdytysmateriaalit, sekä kattavan verkkokurssiosion. Verkkokurssit suoritettuasi on kassakoulutuksen aika. Koulutus järjestetään yhteistyössä K- ja S-Ryhmien asiakaskauppojemme kanssa, kauppojen omissa toimitiloissa ja sopiva koulutusaika sovitaan yhdessä.

    Mikäli sinulta löytyy jo kokemusta kassatyöskentelystä, sinun ei tarvitse suorittaa kaikkia verkkokursseja ja kassakoulutusta, vaan pääset suorinta tietä varaamaan itsellesi työvuoroja. Kokeneille osaajille jää suoritettavaksi vain nopea verkkokurssi.

  1. Vuorojen varaaminen ja työn aloittaminen. Kouluttautumisen jälkeen alat vastaanottaa työtarjouksia eri kauppojen vuoroista omaan Extranet -järjestelmääsi tai halutessasi mobiilisovellukseen suoraan älypuhelimeesi. Voit merkitä Extranetin kalenteriin sinulle sopivat työajat ja sulkea pois ne ajat, jolloin et ole käytettävissä.