KAUPAN ALAN TYÖ, JOKA JOUSTAA ELÄMÄSI MUKAAN

Kun elämäntilanteesi vaatii työltä joustavuutta, työskentely Eezyllä voi olla sinulle sopiva ratkaisu. Samalla kun valitset
mobiilisovelluksestamme itsellesi sopivat työvuorot tutuissa päivittäistavarakaupoissa, kerrytät arvokasta asiakaspalvelukokemusta sekä
rautaisia vuorovaikutustaitoja. Aloittaaksesi työt meillä et tarvitse aikaisempaa kaupan alan kokemusta, sillä Eezylaisena pääset suorittamaan
tarvittavat koulutukset. Joka neljäs meillä työskennelleistä on myöhemmin päätynyt myös vakituiseen kaupan alan työpaikkaan.

TUTUSTU EEZYLAISTEN KOKEMUKSIIN

”Teen usein reippaan työputken Extraajilla ja sitten olen vastapainoksi viikon ulkomailla. Tämä on sopinut minulle tosi hyvin, kun voin itse valita, koska teen töitä. Minulle tuli Extraajana juuri 3000 työtuntia täyteen!”

Anna

”Keikkatyö on sopinut hyvin opiskelujen oheen, olen saanut hyvin vuoroja itselleni sopiviin aikoihin. Kun olen päivittänyt sovellukseen omat menoni ja koulupäivieni pituudet, sopiville hetkille tulee ilmoituksia vapaista työvuoroista.”

Reetta

”Vuokratyöstä pidän, koska voin valita juuri niitä työvuoroja, jotka sopivat aikatauluuni. Aikaa jää myös omalle, pienimuotoiselle yritystoiminnalleni ja muille harrastuksille.”

Jouko

”Keikkatyössä mukavinta on työn monipuolisuus. Kun työympäristö vaihtelee, tulee usein vastaan uusia työkavereita ja erilaisia työyhteisöjä.”

Miran

”Opiskelijana kiireinen aikatauluni edellyttää, että voin itse suunnitella milloin työskentelen. Siksi olen valinnut Extraajat.”

Johanna

”Toinen työni sijoittuu yleensä aamupäivään, joten valitsen sen mukaan Extraajilta ilta-aikaan sijoittuvia vuoroja. Niistä saa muuten myös hyvät lisät peruspalkan päälle.”

Shakib

”Extraajilta saa hyvän koulutuksen työhön. Extraajat järjestävät kassa- ja hyllytyskoulutuksen lisäksi myös koulutusta palvelutiskityöhön.”

Kirsi-Marja

NÄMÄ ASIAT SAAT EEZYLLÄ

MOBIILISOVELLUS, JOSTA VALITSET SINULLE SOPIVAT TYÖVUOROT
KAUPAN ALAN TES:IN MUKAINEN PALKKA JA HYVÄT LISÄT
KERRYTÄT ARVOSTETTUA ASIAKASPALVELUOSAAMISTA JA VUOROVAIKUTUSTAITOJA
JOKA NELJÄS EEZYLÄINEN TYÖLLISTYY VAKITUISESTI KAUPAN ALALLE

VINKKIMME SINULLE VUOKRATYÖHÖN JA TYÖNHAKUUN

HAE EEZYLLE HETI TÄNÄÄN

Hae suoraan avoimeen työpaikkaan tai jätä meille avoin työhakemus. Jos sinulla on jo vähintään 6 kuukautta kaupan alan työkokemusta,
täytä pikahakemus 30 sekunnissa!

LUE LISÄÄ BLOGISTAMME