Haluatko suorittaa harjoittelusi Extraajilla?

Hakemus

Mikäli olet kiinnostunut, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta.
Harjoittelu on tarkoitettu opiskelijoille ja sen tulisi kestää vähintään 3kk.

HR-harjoittelu Extraajilla

Extraajat

Extraajat on Suomen suurin pelkästään päivittäistavarakaupan alalle vuokratyövoimaa välittävä yritys. Maksamme palkkaa vuositasolla yli 5000 työntekijälle jotka työskentelevät lähes 1000 eri puolella maata sijaitsevilla asiakkaillamme. Liikevaihtomme on yli 20 meur ja meitä toimistotyyppejä on yhteensä 18, ja heistä reilu 10 työskentelee Helsingin toimistollamme.

HR-harjoittelu

Toivomme sinun olevan soveltuvan alan opiskelija, jolta puuttuu vielä opintoihin kuuluva harjoittelu. Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy halua tutustua henkilöstöpalvelualaan ja kiinnostusta työntekijärekrytointeja kohtaan. Aiempi osaaminen kaupan alalta ja hyvät tietotekniset taidot ovat eduksi.

HR-harjoittelu Extraajilla

Suorittaessasi harjoittelun Extraajilla pääset tekemään oikeita töitä! Ensin opetamme sinulle perusasiat siitä mitä me teemme ja miksi. Seuraavaksi pääset hoitamaan asiakaspalvelua, jotta ymmärrät miksi me olemme olemassa.

Pääset osallistumaan myös rekrytointiin. Ensin toimit avustavassa roolissa hoitaen rekrytointiprosessin alkupäätä, eli työpaikkailmoituksia, hakemusten selaamisia, hakijoiden kontaktointia jne.

Lopuksi – mikäli tahtoa ja intoa riittää – pääset suorittamaan jo haastatteluja itsenäisesti.

Harjoittelun lopussa osaat asiat jo niin hyvin, että meidän molempien pitää miettiä mahdollista yhteistä tulevaisuuttamme. Sinulle voi käydä kuten Johannekselle ja Hennalle.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus!

P.S Tästä kannattaa vinkata kavereillekin.

Hennan, Johanneksen ja Karoliinan kokemukset

Tulin Extraajille työharjoitteluun vuoden 2014 marraskuussa. Harjoittelun oli tarkoitus kestää 4 kuukautta, mutta harjoittelujakson jälkeen töitä riitti, sopimusta jatkettiin, ja lopulta sain vakituisen pestin HR-assistenttina.

Extraajilla on ollut oman kokemukseni perusteella ehdottomasti paras perehdytys työhön ja taustatukena huippu työporukka, joista on tullut vuosien aikana läheisiä ystäviä, joiden kanssa voi jakaa niin työ- kuin vapaa-ajankin ilot ja murheet. Jo harjoittelun aikana annettiin sopivasti vastuuta sekä mahdollisuus kokeilla erilaisia työtehtäviä.

Päivääkään en ole katunut että lähdin Extraajille työharjoitteluun ja sain vakkaripaikan tähän huipputiimiin! Hae säkin meille 😉

Henna KivakkaHR-assistentti

Aloitin Extraajilla vuoden 2015 loppupuolella. Alunperin tarkoituksena oli suorittaa 3 kuukauden työharjoittelujakso, mutta Extraajilta tarjottiin mahdollisuus jatkaa ja tänne jäin. Olen heti jo harjoittelun alusta asti saanut tasaisesti yhä vastuullisempia tehtäviä ja päässyt kehittymään työssäni. Tällä hetkellä työskentelen Extraajilla vakituisena työntekijänä asiakkuuspäällikkönä.

Työskentelyn Extraajilla tekee erityisen miellyttäväksi mahtavat työkaverit sekä työn vaihtelevuus. Pääsen joka päivä haastamaan itseäni työssäni ja vielä ei ole kahta samanlaista päivää ollut. Työkavereiden kanssa pidetään yhteyttä myös työajan ulkopuolella ja vaikeinakin työpäivinä he auttavat, jos tarve on.

Voin lämpimästi suositella Extraajia, joten laita hakemusta tulemaan.

Johannes Leinoasiakkuuspäällikkö

Aloitin Extraajilla työskentelyn tammikuussa 2018. Suoritin tuolloin opintoihini kuuluvan kolmen kuukauden harjoittelujakson, jonka aikana pääsin syventämään osaamistani henkilöstöpalvelualalla useiden erilaisten tehtävien kautta. Itse työtehtäviin perehdyttäminen oli perusteellista, mikä on antanut hyvät lähtökohdat työssä kehittymiselle. Extraajilla minut otti lämpimästi vastaan kannustava ja auttava työyhteisö, joka on ollut tukena jokaisessa työpäivässä!

Näin opiskelijana olen kokenut Extraajat joustavaksi työnantajaksi, sillä vuorojen sovittaminen opintojeni kanssa on sujunut aina mutkattomasti. Tällä hetkellä työskentelenkin osa-aikaisena työntekijänä HR-assistentin tehtävissä opintojeni ohessa.

Hae ihmeessä Extraajille työharjoitteluun!

Karoliina MyllykyläHR-assistentti