Extraajat esittäytyy – HR-harjoittelija Sanna

Extraajat - Blogibanner - Sanna Ketola

Tämä blogisarja antaa kasvot tekijöille. Esittelemme vuorollaan jokaisen toimistojen kätköistä, asiakkailta, tienvarsilta tai bensiksiltä löytyvän Extraajien toimihenkilön. Kirjoituksia tulee siis hieman toistakymmentä.

Kuka olet?

Ketolan Sanna, harjottelijalikka Mansesterista. Vapaa-ajalla olen satunnainen koripallon pompottelija ja innokas reissuliisa.

Miten löysit tiesi Extraajille?

Koulun työnvälityssivulla bongasin ilmoituksen, jossa etsittiin HR-harjoittelijaa. HR-ala on kiinnostanut jo jonkun aikaa, joten kirjoittelin hakemuksen ja kohta istuttiinkin jo haastattelussa Jussin kanssa. Tein valinnan ja halusin lähteä kartuttamaan kokemusta erilaisesta työstä, joten tässä sitä sitten ollaan.

Millainen oma historiikkisi on?

Lähdin aikanaan lukion jälkeen viettämään välivuotta Lidliin. Töitä riittikin hyvin ja se vuosi sitten venähti melkein 9 vuodeksi, joista pari viimeistä vuotta tein apulaismyymäläpäällikön töitä. Töiden ohessa olen opiskellut ammattikorkeassa liiketaloutta, nyt alkaa pikkuhiljaa olemaan sekin projekti valmiina.

Miten saat työpäivät kulumaan?

Päivät menee pitkälti konetta ja puhelinta näppäillessä, vastailen siis viesteihin ja puheluihin. Lisäksi luen hakemuksia, haastattelen ja rekrytoin uusia hyviä tyyppejä Extraajien porukkaan.

Mikä on parasta työssäsi?

Kaikki on vielä niin kovin uutta ja ihmeellistä, joka päivä oppii jotain uutta. Työkavereiden tuki ja se miten on vastaanotettu porukkaan on ollut myös ihan mieletöntä.

Mitäs tulevaisuudessa näkyy?

Jospa omistaisi kristallipallon… Opinnäytetyön valmiiksi tekeminen ainakin! Töiden puolesta toivottavasti jonkinlaista jatkumoa harjoittelun päätteeksi. Sitten mikäli mahdollisuus on niin jonkinlaista ulkomaan reissua täytyy myös katsoa, tykkään reissaamisesta ja viimeisimmästä on jo hetki vierähtänyt.

Sanna; mikä on elämän mottosi?

Asioilla on tapana lutviutua. Elämässä saattaa tulla yllättäviä tilanteita vastaan, mutta ne voi ottaa joko mahdollisuuksina tai haasteina. Ja useimmiten asiat kuitenkin aina järjestyvät jotenkin.