Extraajat esittäytyy – Aluepäällikkö Tapani

Extraajat-Blogibanner-Tapani-Korkko

Tämä blogisarja antaa kasvot tekijöille. Esittelemme vuorollaan jokaisen toimistojen kätköistä, asiakkailta, tienvarsilta tai bensiksiltä löytyvän Extraajien toimihenkilön. Kirjoituksia tulee siis hieman toistakymmentä.

Kuka olet?

Olen Körkön Tapani. Useat kutsuvat Tapsaksi. Työkavereilla on käytössä lempinimi Tapsukka.  Pohjoisen poika olen syntyjäni. Olen kyllä jo pitkään asunut Oulun seudulla.

Tapsa, miten eksyit Extraajille?

Vuonna 2012 kuulin työkaverilta että Jussi etsii Pohjois-Suomeen aluepäällikköä. Kohta olinkin jo työhaastattelussa. Pian aloitin työt.

Minkälaisia hommeleita olet puuhaillut elämäsi aikana?

Ylioppilaaksi pääsyn jälkeen kävin silloisen kauppakoulun.
Aloitin työt K-kaupassa ja kouluttauduin samalla K-instituutissa, ruokamestarista kauppiasvalmennukseen, kaikkea siltä väliltä. Kaupan työ kiinnosti niin paljon, että jatkoin K-kauppiasyrittäjänä noin 20 vuotta. Parissakymmenessä vuodessa kerkesi kaupan alalla kauppiasnäkökulmasta nähdä monenmoista.
Halu tuli kuitenkin muutokseen. Hain hierojakoulutukseen, olen ammatiltani myös koulutettu hieroja. Sitä hommaa en juurikaan kerkeä tekemään päätyöni ohella, mutta silloin tällöin kuitenkin, että tuntuma säilyy.

Minkälaisia ovat työpäiväsi?

Päivät kuluvat nopeasti. Välimatkat on täällä pohjoisessa kauppojen välillä pitkät, ajokilometrejä tulee paljon.
Haastattelen ja palkkaan uusia ammattilaisia Extraajille. Käyn myös asiakkaiden luona vaihtamassa kuulumisia. On tärkeää kuulla että homma toimii, ja meillähän se toimii!
On myös toimistopäiviä, jolloin vastailen puhelimeen ja viesteihin. Autamme myös toisiamme muiden toimihenkilöiden kanssa.

Huippua työssäsi?

Työ antaa haastetta joka päivälle. Yhtä samanlaista päivää ei ole, työ on todella vaihtelevaa. Työkaverit !

Miten valmistaudut tulevaan syksyyn?

Tuleva syksy ja lähitulevaisuus näyttää loistavalta kaikin puolin. Yhtä lujaa mennään, kuin tähänkin asti.

Vapaa-aika sitten, mitä harrastat?

Asun Oulujoen rannassa, kesä iltoina suuntaan joelle . Kalastus on intohimoni. Mikään ei ole rauhoittavampaa työpäivän jälkeen, kuin laineiden liplatus ja kireä siima.
Talviaikaan useampia iltoja viikossa kuluu mailapelien parissa.