Extraajat esittäytyy – Aluepäällikkö Maria

extraajat_blogibanner_maria
Tämä blogisarja antaa kasvot tekijöille. Esittelemme vuorollaan jokaisen toimistojen kätköistä, asiakkailta, tienvarsilta tai bensiksiltä löytyvän Extraajien toimihenkilön. Kirjoituksia tulee siis hieman toistakymmentä.

Kuka olet?

Olen Maria Roslin, asun Toijalassa yhdessä mieheni, kohta 8 vuotiaan tyttäremme ja kolmen kissan kanssa. Extraajilla toimin Pirkanmaan aluepäällikkönä.

Kuinka eksyit Extraajille?

Meillä on Jussin kanssa yksi yhteinen tuttu joka kertoi minulle avoimesta paikasta Extraajilla.

Mitä olet aiemmin puuhannut?

Menin 15-16 vuotiaana kauppaan kesätöihin, se oli silloin Rimi. Jatkoin siellä opiskelujen ohessa 5 vuotta ja kun valmistuin jäin sinne vakituiseksi. Samassa kaupassa ehdin olla 12 vuotta, kaupan nimi vaan vaihtui matkalla Pikkoloksi ja siitä K-marketiksi. Sen jälkeen olin lyhyet pätkät parissa muussa kaupassa ennen Extraajille tuloani.

Miten saat päiväsi kulumaan?

Työpäiviini kuuluu hakemusten lukemista ja haastatteluja, asiakkaiden kontaktoimista ja asiakaskäyntejä ja avoimiin vuoroihin työntekijöiden etsiskelemistä.

Mikä on parasta työssäsi?

Se kun näkee että työntekijä työllistyy ja asiakas saa paljon kaipaamaansa apua kaupalle.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Lenkkeilen jonkin verran ja käyn jumpissa. Ohjaan myös partiossa 8-vuotiaita sudenpentuja, 10-vuotiaita seikkailijoita ja 12-vuotiaita tarpojia.

Miltä tulevaisuus näyttää?

Kiireiseltä ja hyvä niin. 🙂