Extraajat esittäytyy – Aluepäällikkö Harri

harri_kekalainen

Tämä blogisarja antaa kasvot tekijöille. Esittelemme vuorollaan jokaisen toimistojen kätköistä, asiakkailta, tienvarsilta tai bensiksiltä löytyvän Extraajien toimihenkilön. Kirjoituksia tulee siis hieman toistakymmentä.

Kuka olet?

Olen Kekäläisen Harri ja toimin aluepäällikkönä Keski-Suomen, Etelä- ja Pohjois-Savon sekä Etelä-Pohjanmaan alueella.

Harri, Miten eksyit Extraajille?

Toimitusjohtajamme Jussin kanssa ehdittiin aikoinaan hetki olemaan samalla työnantajalla joten tunsimme toisemme entuudestaan. Kerran lähestyin Jussia sähköpostilla työasioissa ja tällä tiellä ollaan.

Mitä olet aikaisemmin puuhannut?

15-vuotiaana lukiolaispoikana aloitin kaupallisen urani Jyväskylän Citymarketin pullohihnalta ja sitä uraa eri kauppaketjuissa ja eri tehtävissä jatkui 16-vuotta jonka jälkeen 4-vuotta tein myynninedistämishommia Fazerille ja Masterfoodsille. Tämän jälkeen olin 5 vuotta Keskolla neuvojana ja näissä merkeissä Jussinkin tapasin. Sitten kävin hetken pankki-/vakuutusmaailmassa mutta veri veti takaisin kotoisiin ympyröihin kauppojen kanssa yhteistyötä tekemään. Eli sangen liikkuvaa työtä kentällä on viimeiset 15-vuotta touhuttu.

Kerro miten saat päiväsi kulumaan?

Päivät pääsääntöisesti menevät siivillä, useimmiten on monta rautaa yhtä aikaa tulessa; tavataan asiakkaita, käydään läpi työhakemuksia,haastatellaan työnhakijoita. Toki työhön kuuluu paljon tietokoneella työskentelyäkin ja puhelin korvalla oloa. Tässä hommassa on pyörien pyörittävä koko ajan ja pyrittävä olemaan mieluummin pari askelta edellä kuin askel jäljessä.

Mikä on hienointa työssäsi?

Työn vaihtelevuus ja maisemien vaihtuminen on ehdotonta plussaa mutta kyllä parhaat kiksit saan silloin kun saan asiakkaan päivän pelastettua suuressä hädässä. Ja toki kun löytää lisää huippuosaaajia joukkoon.

Miltä tulevaisuus näyttää?

Sitä on tietty vaikea ennustaa mutta työntäyteiseltä se varmasti näyttää ja muistetaan välillä vähän vetää henkeäkin niin jaksetaan : )

Miten kulutat vapaa-aikaasi?

Kesällä ehdottomasti nautitaan kesästä, ystävistä ja annetaan itselle vähän “löysää”. Syksyn tullen otetaan lukujärjestykseen mukaan enemmän kuntoilua.