Extraajat esittäytyy – Aluepäällikkö Annamari

extraajat_blogibanner_annamari

Tämä blogisarja antaa kasvot tekijöille. Esittelemme vuorollaan jokaisen toimistojen kätköistä, asiakkailta, tienvarsilta tai bensiksiltä löytyvän Extraajien toimihenkilön. Kirjoituksia tulee siis hieman toistakymmentä.

Kuka olet?

Nimeni on Annamari Tammila ja hoitelen Extraajilla Varsinais-Suomen aluetta. Kotijoukkoihin kuuluvat mies ja 3 lasta, 8- ja 7-vuotiaat tytöt ja iltatähtenä 2-vuotias pojanviikari.

Kuinka eksyit Extraajille?

Olen ollut Extraajilla mukana alusta alkaen. Työ oli jo tuttua ja tunsin Jussin ja Miannan ennestään joten päätös lähteä mukaan rakentamaan uutta firmaa oli helppo. Tätä päätöstä ei ole tarvinnut katua.

Mitä olet aikaisemmin puuhaillut?

Olen toiminut kaupan alalla koko ikäni. Tradenomiksi valmistumisen jälkeen työskentelin K-citymarketeissa ja Keskon pääkonttorilla Helsingissä. Jossain vaiheessa suunnittelin myös kauppiasuraa mutta se jäi haaveiluasteelle. Isompien lasteni kanssa olin kotona muutaman vuoden kunnes lähdin henkilöstövuokrausalalle ja tällä tiellä ollaan edelleen.

Millainen on työpäiväsi?

Työpäiväni vaihtelevat mutta koostuvat pitkälti seuraavista asioista; asiakkaiden tapaamisia sekä yhteydenpitoa puhelimitse, työhakemusten läpikäyntiä, haastatteluja, vuorojen kuntoonlaittoa ja koulutusten sopimista. Osa asiakkaistani sijaitsevat kaukana joten auton ratissakin tulee vietettyä aikaa. Välillä toimin päivystäjänä jolloin olen tavoitettavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-aikani vietän pitkälti lasten kanssa sekä kodinhoidollisissa tehtävissä. Taidan elää niin sanottuja ruuhkavuosia. Nautin valokuvaamisesta ja osallistuinkin viime keväänä valokuvauskurssille. Tykkään myös ommella mutta siihen ei oikein jää aikaa. Nyt olen menossa viikottaiselle ompelukurssille, kiva saada omaa aikaa ja opastusta tähän harrastukseen. Tykkäämme myös tehdä lasten kanssa pieniä matkoja esim. kylpylöihin tai mökkeilemään.