• Meillä voit työskennellä silloin kun se Sinulle sopii! Tarjoamme joustavaa keikkatyötä päivittäistavarakaupoissa eri puolilla Etelä-Savoa.

Työntekijöidemme mielipiteitä

”Joustavuuden ja valinnan mahdollisuuksien vuoksi vuokratyö Extraajilla sopii elämäntilanteeseeni hyvin. Homma toimii ja töitä on kiva tehdä!”

Tino25 v. | Järvenpää

”Joustavuuden vuoksi työnteko on helppoa ja työyhteisöt mukavia. Joustavuus tuo myös aikaa itselle ja ystäville.”

Marika23 v. | Turku

”Koulun ja harrastusten oheella on helppoa varata työvuoroja silloin kuin itselle sopii parhaiten!”

Reetta21 v. | Sumiainen

”Vuokratyö sopii opiskelijan vaihteleviin aikatauluihin. Töitä voi tehdä silloin, kun itselle sopii”

Veera22 v. | Helsinki

”Extraajat antaa hyvät eväät jatkoon ja tarjoaa kokemusta kaupan alalta monipuolisesti. Extraajien kautta työntekijä pääsee näkemään erilaisia kauppoja ja saa rutkasti kokemusta.”

Tiia21 v. | Tampere

”Teen päätyöni ohella keikkatyötä Extraajien kautta. Joustavuus ja työn tekeminen omien mahdollisuuksien mukaan onnistuu loistavasti. Lisäksi työntekijöiden mielipiteet ja ajatukset otetaan vastaan rakentavasti.”

Jaana43 v. | Espoo

”Mukavaa vaihtelua päivätyön ohelle. Extraajilla kalenterin saa itse suunnitella oman jaksamisen ja aikataulun mukaan. Työskentely useassa eri kaupassa on oiva tapa myös verkostoitua.”

Saana28 v. | Helsinki

”Olen vajaan vuoden Extraajilla ollut töissä eikä ole käynyt mielessä hakea muuta työtä, koska sekä taloudellisesti, että omaan elämään soveltuvuuden takia tämä työ on juuri sopiva minulle ja monelle muulle joka on vasta valmistunut eikä tiedä mihin töihin hakisi. Extraajien kautta pääset monipuolisen työelämän pariin.”

Ayse19 v. | Helsinki

Etelä-Savon työpaikat – HAE HETI!

Joustavia ja monipuolisia mahdollisuuksia

Extraajat on luotettava, joustava ja vastuullinen vuokratyönantaja, joka toimii työelämän lakien ja pelisääntöjen mukaisesti. Arvostamme osaamista ja tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia kaupan alan työtehtäviä. Joustavana työnantajana annamme jokaiselle työntekijällemme tilaisuuden sovittaa työnteon tehokkaasti yhteen muiden elämän menojen kanssa.

Kätevästi silloin kun sinulle sopii

Kauttamme voit työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti eli joustavasti, juuri silloin, kun Sinulle sopii. Vuorosi voit varata itse kätevästi sähköisestä Extranet – järjestelmästämme, joka toimii myös mobiilissa. Työnantajana tuemme työnteon ja työntekijöidemme oman elämän yhteensovittamista.

Extraajien tarjoamat työmahdollisuudet

Työntekijät ja heidän osaamisensa ovat yrityksemme käyntikortti. Tarjoamme työntekijöillemme portin päivittäistavarakaupan maailmaan seuraavien työtehtävien kautta: Kassa, myyjä, hyllyttäjä, inventoija, lihamestari, kalamestari ja herkkutorimyyjä. Lisäksi tarjoamme erilaisia osastotehtäviä. Osastoilla työntekijämme työskentelevät esillepano- ja hyllytystehtävissä. Työtä voi kauttamme tehdä hevi-, leipä-, maito-, pakaste-, eines-, kärry- ja pullohuone osastojen parissa. Maksamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Extraajat tukee ammattilaiseksi kehittymistä

Meillä uskotaan myös vankkaan tahtoon ja motivaatioon oppia uutta. Siksi tuemme kaupan alan ammattilaiseksi kasvua. Kauttamme voivat työllistyä myös henkilöt, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta päivittäistavarakaupan alan työtehtävistä. Kattavan koulutustarjontamme ansiosta Sinulla on mahdollisuus kehittyä päivittäistavarakaupan ammattilaiseksi, aivan ilmaiseksi!